Clues & quests

Jeg vil kort prøve at kaste lys over vores foretagende. Vi er ved at undersøge, udforske og bekæmpe overnaturlige fænomener i verden. I første omgang drejer det sig om Danmark og vores nære relationer dertil.
Vi støder ofte sammen med tysketilhængere og de små sladrefugle siger da også at tyskerne har en finger med i spillet. Vi undersøger derfor også nærmere danmarks relationer til Tyskland og selvfølgelig de magtforhold der gør sig gældende på nuværende tidspunkt.

Missioner
h3. 1. Kastellet i København

Vi brød ind på den Tyske ambassade da vi fandt ud af at Dr. Samuelsen og Niederhoff. I kælderen fandt vi en underjordisk tunnel som førte ud til en gravsten ved kastellet. Frederik V. Plitz hed ham fyren fra gravsteen. Vi ved også at gangen er nyere end 1870érne.

Ved kastellet ligger en kaserne som vi gerne vil kigge nærmere på. Den har en magisk barrierer omkring sig. Selvebygning er bygget af Voubaunt (En person vi også skal kigge nærmere på), som også har bygget ligende bygningsværker i fx. Citadelle de lille i Barpume i nord Frankrig.
billeder_af_kastellet.jpg

2. Barpume

Vi har flere gange stødt på historier fra Barpume som fx. i clue 1. Ydermere ved vi at der er eller har været et hemmeligt bibliotek som kunne være interessant at kigge nærmere på.

Tyskerne har dog raseret byen op til flere gang så det er stadig tvivlsomt om der er mere tilbage. “De fanice mystra” er en magibog vi fandt uddrag fra da vi bekæmpede ligæderen fra Gråsteen.

3. Vilhelm Lundstrøm
Han kom på tale da Dr. Samuelsen havde ham som patient. Samuelsen mente at hans malerier var “onde” og kunne lokke uskyldige i fordærv. Vi rekvirerede et af hans malerier “Det andet bud” og har efter et par studier og mistede sanitypoint fundet ud af at det besidder særlige kræfter.

Lundstøm vil helt sikkert være et besøg værd hvis vi skulle have lyst til at kigge forbi Cagne sur mer ved Nice i Frankrig.

det_andet_bud.jpg

4. Thule Geschelshaft

Thule_G.jpg

Det er en Tysk Loge der har medlemmer fra toppen af det tyske samfund. De er fremtrædende og har radikale holdninger ift. raceproblematikken.
Kendte medlemmer:
Ledende nazister (Gøring, Himler)
Førende arkæologer (Jörgen Lanz-liebfeldt)
Førende forskere indenfor den tyske oprindelse. Race osv.

5. Blocks Bjerg

Da vi blev introduceret som Holger Danskes forkæmpere så blev vi introduceret til den åndelige verden. Vi gik hver især igennem adskillige dages åndelig rejse. Vi vågnede op med wards på tungen, et par fysiske ekstraordinære evner og en indsigt i et muligt komme. Disse fremtidsvisioner er også en del af den gåde vi skal hitte ud af. Flere af os tog på en rejse gennem tyskland hvor vi så tegn på oprustning af hær og materiel.

En af de eneste landmærker vi kunne genkende fra drømmen er Bolckbjerg. Måske en deadend og måske har det noget på sig. Men ihvertfald en location der kan/skal undersøges.

6. London

Efter vores åndelig rejse vågnede vi op med en medaljon syet fast til tungen. Det er en ward mod det “onde”, men hvad den gør og hvordan vi bruger den ved vi ikke. Det er derfor vi skal til London. Der har de mere know how og måske kan vi blive klogere på dette og måske lære kunsten selv.

British Museum i London

_glen_p__tungen.png

7. The Order of the New Templars

Så vidt jeg husker finder vi en broderskabs ring i vores lille besøg på den tyske ambassade. Ringen er i onyx og guld. Normalt kan man ikke se igennem, men ved nærmere undersøgelser finder vi ud af at inskriptionen ONT er i bunden. Altså en broderskabs ring til denne orden.

I Dr. Samuelsens forskning falder vi over navnet på Lanz V. Lehenfeldts. Han danner et selskab i ca. 1907 der hedder “Order of the new templars”. De bruger det bløde hagekors i deres logo.
“Burgverfenstein”

Clues & quests

Holger Danske coolkroc