Holger Danske

Christmas Time is near!

Where is Halland?

De vågner på hotellet og går ned fra hotellet og seacher stedet hvor der bliver holdt øje med os.

Professoren klare et slag på 01 og finder cigaretter med læbestift. Han ser det foran sig som en film. Han finder ud af at hun er forklædt, men hun har helt sikkert holdt øje med os. Han har åbnet en skill der hedder sense. Fotografisk hukommelse ish. Måske er hun spion.

De kommer hen på stationen. Erik, munken og Sir Francis er ikke dukket op. De vælger at tage hen til deres hus for at se om de kan finde ud af hvad der er sket. De finder ingen spor på stationen.

Da de kommer hen til huset er der en gaslugt de ikke ved hvor kommer fra. Woodsman og professoren går ud da de ikke ser det komme. De finder ud af at jeg ligger der inde bevidstløs. Butleren ligger også helt ude. Der er ikke umiddelbart nogen spor efter munken og Sir Francis.
måske nogle slæbemærker nedenunder. Bøgerne “book of the dead” er væk. både den originale og den normale.

De forhører sig hos naboerne og finder ud af at der har været to sorte lastbiler for 1.5 time siden.

Jeg kan kune huske at jeg sad tidligere sammen med de to andre. Og så banker nogen på døren og så er alt væk

Butleren husker at det ringer på døren og en kvinde med rød løbestift Margit Homsworth “hermetic golden dawn”. Jeg husker at de er sådan nogen der kan bruge spells og forbedre sit liv. og blive til homosapiens 2.0. Spells og morphe osv. Alistar Crowlee han har været leder. Måske har der været noget braekup på et tidspunkt. Blackwatski – En kendt teosof (teologi filosofi).
Han kan huske at de kom ind med specielle hjelme på. Man kunne ikke se deres øjne. Hockeymasker. måske.

Billeder af granaten og bilsporene.

Vi ringer efter landbetjenten. Han kommer og siger vi skal ha fat i scotlandyacht.

Black shirts er med i en forening der hedder buff. De holder til i eastend. Limehouse. Vi finder frem til the “County House” som er deres mainsted. Limehouse docks er også en lokation. Der bor ca. 50k i dette område. Oswald Mosely “The Leader”.

Vi holder et stakeout. vi finder ikke ud af noget specielt, men de kan måske arbejde som en speciel celle under dem.

Jeg kan stadig ikke klare mit meditate slag.

Næste morgen kommer Scotland Yard. Ben MaCaine. Lille mand med en bowlerhat. Advare os mod at kigge nærmere.

Vi kommer forholdsvis clean og fortæller hvorfor og hvordan vi er. Han er meget mistroisk og siger han vender tilbage senere. Da han kommer tilbage har han haft kontakt til nogle kontakter i DK.

Han tror det er en Tysk mesterspion Prinssese “Stephernie Von Hoenlohen”, som de ikke kan frame. Hun har boet her siden den sidste krig sluttede. Hun har fomentlig givet sig ud for at være kulten og black shirts.

Hun er 40 og foxy. Hun er gift med en fyr så hun bliver prinssesse. Prins Hoenlohen. – Hun er muligvis jøde. Hun kommer fra sydtyskland. Vi har fundet hendes by altså der hvor hendes mand kommer fra. App 18 Fx så er mosley med til mange af hendes fester.

Torsdag d. 20 kommer Professoren hjem fra Wales. Han tager kontakt, da han er hjemme på dag.

Fredag. kl 10 skal vi mødes med ham. Vi viser ham Symbolet med uglen og vil vide mere. Han synes det er super interessant og vil begynde at kigge nærmere på det?

han vender tilbage om en uges tid. Vi spørger ham om han kender til the seal of ancients :D

Comments

coolkroc

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.